Egyetemi menzák, éttermek

Egyetemi menzák, éttermek

Utolsó frissítés: 2023 augusztus 24.

Az egyetemi étkezdék (Kollégium, „A” épület) hétköznap 11.30-13.00 között tartanak nyitva. A Georgikon Campus két éttermében/étkezdéjében vegetáriánus ételek is kaphatók.

Bexi Club

A Bexi Club az egyetemi hallgatói élet központi helye a Pethe Ferenc Kollégiumban, Keszthely egyik legnagyobb szórakozóhelye, napközben vendéglátóhelyként üzemel. A Bexi Clubban hideg- és meleg ételek, alkoholos és alkoholmentes italok is elérhetők. Egyetemista bulik keddenként, városi bulik pedig szombatonként. A szabadtéreben történő italfogyasztás lehetőségét a Bexi-terasz szolgáltatja.

Nyitvatartás: hétköznaponként 7:00 – 23:00, vasárnap: 20:00-24:00-ig 

Xiros Gazdászklub

A Xiros Gazdászklub az egyetemi hallgatói élet egyik sarkalatos helyszíne. A Georgikon Campus „A” épületében található pincehelyiségben üzemel, mely kialakításával tökéletesen visszaadja a régi típusú pinceklubok hangulatát. A klub a szorgalmi időszakban szerdánként, 18:00-tól 23:30-ig tart nyitva. Minden nyitvatartási napra előadót kérünk fel, legtöbbször a campus oktatóját vagy hallgatóját, aki színvonalas szakmai előadásával, kézműves élelmiszer- vagy borkóstolójával biztosítja a klub szakmaiságát. A klub üzemeltetését jelenleg a Georgikon Hallgatói Egyesület végzi, bár 2018-ig a Diáknapok nevű rendezvény nyertes csapata végezte ezt a tevékenységet. 

Ital- és kávéautomaták

Ital- és kávéautomaták az „A” épületben és a kollégiumban találhatók.

Büfék

Büfé az „A” épületben található, a Pethe Ferenc Kollégium területén pedig a Bexi Clubban kapható étel, ital. 

Közhely

Hello Közhely! Elcsépelt, klisé, kopott, állandó minta.. Mégis imádjuk és nap mint nap használjuk.

Bár a név nem teljesen innen ered. Inkább az elhelyezkedés hozta az ihletet, ugyanis a kis truck a két nagy újdonság között foglal helyet. A minta pedig honnan ered? Nagy testvére a Pajti. Kínálatban, minőségben, hangulatban és kedvességben is koppintja hitelesen és szabadon. 🌯🍜

Helyszín: egyetemi strand, a Helikon és a Sirius Hotel között. Finom ételek és Georgikonos borok széles választéka. Nyitva tartás: a nyári szezonban 10:00-20:00-ig. 

Csaba borozó

A keszthelyi egyetemisták kultikus törzshelye a Keszthelyi nagy-pavilon soron. Georgikonos borok széles választéka.

Keszthely, Csík Ferenc sétány 1.

Nyitva tartás:  minden nap 12:00–24:00