Georgikon Biológia Tanulmányi Verseny

Navigációs menü

Georgikon Biológia Tanulmányi Verseny

Georgikon Biológia Tanulmányi Verseny középiskolás tanulóknak
2021/2022. tanév
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Georgikon Campus, Keszthely

 

A verseny célja: A tanulók továbbtanulásra, érettségire való folyamatos felkészülésének elősegítése, biológiai ismereteik bővítése, kompetenciáik fejlesztése.

A verseny résztvevői: A versenyben bármely középiskola tanulói évfolyamtól függetlenül részt vehetnek, azonban a feladatok a magyarországi középiskolai biológia tananyag egészét érintik.

Jelentkezés a versenyre: A jelentkezőknek regisztrálniuk kell a verseny weboldalán. Regisztrációt követően a regisztrált versenyző hozzáférést kap a Georgikon Campus moodle rendszeréhez, ahol a versenyfeladatsorokat elérheti és megoldhatja. Regisztrációs határidő: december 15. 15:00 óra.

Részvételi lehetőség: December és január hónapokban biológia feladatsorokat teszünk közzé a Georgikon Campus moodle rendszerében. A legtöbb jó megoldást beküldő tanulók részére 2022. januárjában döntőt rendezünk. A döntőbe jutott versenyzők teljesítményét jutalommal ismerjük el. Az első fordulóra december 20-án, a második fordulóra január 14-én kerül sor.

Döntő: A Georgikon Biológia Tanulmányi Verseny utolsó fordulója 2022. január 28-án délután online videókonferencia keretében szervezett szóbeli forduló, melyre a legjobb eredményt elérő versenyzőket fogjuk behívni.

Érdeklődni a georgikon.biologiaverseny@uni-mate.hu email címen tudnak.